Hörselkåpor Uvex K20 Vikbar - 33 dB

375,00 kr
Inkl. moms
I lager

Gratis leverans av 250 sek av köp

Säker betalning HTTPS, Paypal, Payzen

30 Dagar tilländra din yttrande

Hörselkåpor K20 — Hörselskydd 33 dB

Lätta, kompakta och bekväma. Upptäck nya modellen från tyska Uvex: Uvex K20. Passar lika bra på den bullriga arbetsplatsen som i det bullriga hemmet, med hörselkåporna Uvex K20 för du moderna kåpor med professionellt skydd, 33 dB. Prova hörselkåporna och glöm allt vad störande ljud heter.

Funktioner:

Perfekt för professionell användning, till exempel i industrimiljö och på byggarbetsplatser. Hörselkåporna Uvex K20 ger optimalt hörselskydd. Dämpningen på 33 decibel isolerar och ger användaren komfort och säkerhet. Du kan arbeta vidare med det du håller på med utan att oroa dig för bullret.

Kåporna har tätningsringar i minnesskum som är otroligt mjukt och ger mycket god isolering. De sitter skönt runt hela örat utan onödigt tryck. Du kan använda hörselkåporna långa stunder i sträck utan att uppleva obehag. Den vadderade hjässbygeln bidrar också till att göra dessa kåpor mycket behagliga att bära. Att de är vikbara gör det lätt att förvara dem när de inte används. De får lätt plats i väskan.

Den moderna och avskalade designen hos Uvex K20 är helt rätt i tiden. Den svarta färgen och de gula detaljerna gör dem peppiga, samtidigt som de förstärker den avskalade designen och kåpornas rundning. De är diskreta och kan användas såväl på arbetsplatsen som på fritiden.

Beskrivning:

 • Modern och avskalad design
 • Små kåpor som sitter skönt runt örat utan att trycka
 • Vikbar och vadderad hjässbygel
 • Bygeln kan regleras på höjden i flera steg
 • Tätningsringar i minnesskum
 • Dämpning 33 decibel
 • Enkel förvaring av denna vikbara och kompakta modell
 • Vikt: 230 g
 • Färg: svart och gul

Användning:

Den vadderade hjässbygeln gör Uvex K20 oslagbar komfort, även under långa stunder. Den är dessutom reglerbar, så att du kan ställa in den för perfekt passform. Tätningsringarna med minnesskum gör att du snabbt glömmer att du bär hörselkåpor.

Dessa hörselkåpor är det perfekta valet för bullriga miljöer och ger dig effektivt skydd även vid höga ljud. Tänk på att se till att hörselkåporna verkligen täcker hela öronen, så att hörselskyddet blir optimalt. På arbetet, i kollektivtrafiken eller på fritiden, med hörselkåporna Uvex K20 blir det lätt att trivas överallt.

Vad ingår?

 • 1 hörselkåpa Uvex K20
 • 1 bruksanvisning
Dämpning Mycket hög (31dB och +)
Typ Vuxen
Kategori Hörselskydd
Typ av hörlur Skulder
Användning Concentration
Kategori : Hörselkåpor Varumärke : Uvex

QuestionsBli den första som ställer en fråga om denna produkt!


Question about the product

* Required fields
(read)

Du kanske också gillar...