Hörselkåpor Bluetooth Uvex aXess one 30dB

1 891,00 kr
Inkl. moms
I lager

Gratis leverans av 250 sek av köp

Säker betalning HTTPS, Paypal, Payzen

30 Dagar tilländra din yttrande

Hörselkåpa Bluetooth Uvex aXess one

Gillar du hörselskydd och kanske allra mest hörselkåpor? Har du redan provat Uvex aXess one? Det är ett aktivt hörselskydd med teknologier som ger dig en helt ny typ av upplevelse. Du kan ta del av det som händer omkring dig, och faktiskt glömma bort att du samtidigt skyddar din hörsel.

Funktion:

Hörselkåporna Bluetooth Uvex aXess One är en revolutionerande modell som ger användarna ett högt skydd och högkvalitativ radiomottagning. Ljudet moduleras så att omgivande ljud förstärks, samtidigt som skadliga ljud dämpas med 82 dB. Användaren kan på så vis kommunicera med omgivningen och reagera på det som händer runtomkring (fordon, larm etc).

Uvex aXess bluetooth skyddar användaren mot plötsliga ljud samtidigt som användaren kan välja att också reducera omgivande ljud och på så vis bättre nyttja bluetooth-funktionen. Tack vare Bluetooth-funktionen kan hörselkåporna användas tillsammans med en telefon eller kommunikationsradio. Användaren kan på så vis kommunicera med andra personer utan att ta av hörselkåporna. Reglagen är tydliga och lättåtkomliga och gör det enkelt att växla mellan de olika lägena.

Hörselkåporna har också en Audio Assistent som indikerar aktuell status i området. Det är därför inte nödvändigt att ta av hörselkåporna i farliga områden. Den vikbara hjässbygeln gör det lätt att förvara och transportera Uvex aXess.

Beskrivning:

Hörselkåporna Uvex aXess Bluetooh är ett hörselskydd som blivit mycket populärt tack vare sina praktiska funktioner. Bland dessa kan nämnas:

 • Rea-Active-Listening (RAL) för att tydligt uppfatta omgivande ljud
 • Dualt anslutningsläge
 • USB-C-ladduttag
 • Praktiska och ergonomiska funktionsknappar
 • Audio assistent
 • Skydd för plötsliga och höga ljud
 • Hjässbandets sköna vaddering
 • Tätningsringarna i minnesskum för optimal komfort, även vid långvarig användning.

Uvex aXess är genomtänkt och väldesignad med vadderad hjässbygel som gör den bekväm att bära, också timmar i sträck.

Användning:

Uvex aXess utmärker sig också genom medhörningen och det duala anslutningsläget. Denna modell är det perfekta valet för anslutning till externa ljudkällor, som en mobiltelefon eller MP3-spelare. Tillhör du skaran som stör dig på kollegornas (o)ljud? Då kan denna revolutionära modell vara lösningen för dig.

Tack vare medhörningsfunktionen kan användaren höra omgivande ljud upp till 15 meter bort. Vill du skydda din hörsel samtidigt som du inte vill missa viktiga ljud, som annalkande fordon, larm och annat? Då är hörselkåporna Uvex aXess one Bluetooth vad du behöver.

Vad ingår?

När du köper hörselkåporna Uvex aXess one Bluetooth ingår följande:

 • 1 hörselskydd
 • 1 kabel FL6CE
 • 2 AA-batterier
 • Bruksanvisning

Vi rekommenderar att du läser igenom bruksanvisningen innan du börjar använda hörselkåporna, för bästa användning av dina Uvex aXess one Bluetooth.

Dämpning Hög (25-30 dB)
Typ Bluetooth Vuxen
Kategori Hörselskydd
Typ av hörlur Tillgångar
Användning Concentration
Kategori : Fungerar och fleranvändningar Varumärke : Uvex

QuestionsBli den första som ställer en fråga om denna produkt!


Question about the product

* Required fields
(read)

Du kanske också gillar...