Shokz Openrun - Bluetooth hörlurar

1 732,29 kr
Inkl. moms
I lager
Färg

Gratis leverans av 250 sek av köp

Säker betalning HTTPS, Paypal, Payzen

30 Dagar tilländra din yttrande

Shokz Openrun mini ultralätta Bluetooth hörlurar med benledning

Med den åttonde generationen av Shokz Openrun-hörlurar med benkonduktion kan du spela sport och svara i telefon samtidigt som du lyssnar på ljuden runt omkring dig, tack vare dess "över-örat"-design. 

Även om headset av detta märke utformades för idrottsmän är det många som idag använder dem för andra ändamål: på kontoret, under en videokonferens med flera högtalare. Hemma, när du arbetar på datorn och lyssnar på mjuk musik. Studenter är också förtjusta i denna typ av headset, som gör det möjligt för dem att följa en kurs på distans tillsammans med andra människor.

Funktioner:

Den revolutionerande "benlednings"-tekniken i dessa Aftershokz-hörlurar gör att du slipper obehag av in-ear-hörlurar eller hörlurar som är för tunga och varma på öronen. Den ergonomiska designen passar bra på nacken och gör att du kan springa, hoppa och till och med yoga med huvudet nedåt, hörlurarna sitter kvar på plats.

Med en hjälm som täcker öronen är det dessutom ibland svårt att höra bilar och andra fordon när man idrottar i staden. Tack vare Shokz Openrun-hjälmens benledning kan du vara medveten om ljuden runt omkring dig, vilket minskar risken för olyckor.

Dess huvudfunktion är att lyssna på musik, och den kan anslutas via Bluetooth till en smartphone, dator eller surfplatta. Men det är inte allt, det här headsetet gör det också mycket enkelt att ta emot eller ringa samtal, tack vare en diskret knapp som sitter på en av öronsnäckorna. Denna multifunktionsknapp används för att justera volymen, välja musik och pausa vid behov.

När det gäller telefonifunktionen har detta Aftershokz-headset utrustats med två dubbla bullerisolerande mikrofoner, så att dina samtalspartner hör din röst mycket tydligt utan att uppfatta ljuden runt omkring dig.

Shokz Openrun bluetooth-headset är den nya, snabbare laddningsversionen av Aeropex, som redan har en imponerande försäljningsstatistik bland Aftershokz-headsets. Med bara 10 minuters laddning har du 1,5 timmar på dig att njuta av din favoritmusik eller lyssna på en ljudbok medan du gör dina affärer, sportar eller arbetar på datorn. Med en full 1,5 timmes laddning av Shokz Openrun-headsetet får du en exceptionell batteritid på 8 timmar.

Skillnad från Shokz Openrun Standard: 

Shokz Openrun Mini har ett kortare huvudband som passar mindre huvuden, även för barn. 

Beskrivning :

 • Hörlurar med ergonomiskt huvudband
 • Teknik för benledning
 • Ultralätt: 26 g.
 • Trådlöst - Bluetooth 5.1
 • 2 dubbla bullerisolerade mikrofoner
 • Maximal räckvidd: 10 m.
 • Snabb magnetisk induktionsladdning
 • Lång batteritid: 8 timmar (fullt laddat)
 • Standby-tid: 10 dagar

Användning:

Om du utövar sport utomhus, till exempel jogging, är du beroende av väderförhållandena. När vädret är varmt nog att få dig att svettas eller när en regnskur tar dig på sängen, klarar sig din Shokz Openrun-hjälm bra tack vare att den är IP67-vattentät. (Observera att den inte är lämplig för simning.) Den har också en fuktgivare som varnar dig när det är dags att torka den med en mjuk trasa. Hjälmen är också idealisk för mountainbikeåkning i vildmarken, eftersom den optimala passformen förhindrar att damm samlas på hörlurarna.

Aftershokz Openrun-hörlurar med sin unika ergonomi kan användas av alla, även användare av hörapparater. Hörlurarna placeras inte inuti öronen, utan framför öronen, vilket gör att hörselgångarna är fria. Detsamma gäller för glasögonbärare, eftersom öronstyckena inte kommer i kontakt med huvudbandet när headsetet placeras i nacken.

2.0+ Premium Pitch-tekniken ger ett överlägset stereoljud med stark bas, inga överdrivna vibrationer och en mycket högre volym än andra hörlurar. Det betyder att du kan lyssna på din musik på vilken bullrig plats som helst: på gatan, bussen eller till och med på företaget där du arbetar, utan att helt avskärma dig från din omgivning.

De här Aftershokz-hörlurarna är tillverkade av titan och täckta med ett lager mjukt silikon och är tunna, eleganta och diskreta. Den är så lätt (endast 26 gram) att du glömmer bort den när du använder den.

Vad får du?

 • 1 Shokz Openrun-hjälm
 • 1 magnetisk laddningskabel
 • 1 förvarings- eller transportväska
 • 1 bruksanvisning.
Bluetooth Ja
Garanti 24 månader
Kompatibel hörhjälpmedel JA
Kategori : Bluetooth-hörlurar Varumärke : AfterShokz

QuestionsBli den första som ställer en fråga om denna produkt!


Question about the product

* Required fields
(read)

Du kanske också gillar...