Beurer WL32 Wake up-lampa

Previous
Next
550,00 kr
Inkl. moms
I lager

Gratis leverans av 250 sek av köp

Säker betalning HTTPS, Paypal, Payzen

30 Dagar tilländra din yttrande

Wake up-lampa Beurer WL32


Wake up-lampan Beurer WL32 väcker dig med en soluppgång i sovrummet. Den har utvecklats för att väcka dig i lugn och ro, så att du får den allra bästa starten på dagen.

Funktion:


Wake up-lampan lockar dig sakta ur sömnen, med hjälp av det naturliga och mjuka ljuset som påminner om en soluppgång. Ljusstyrkan intensifieras gradvis, så att du inte vaknar med ett ryck. Väckarklockans ljudsignal ljuder efter 15 eller 30 minuter. Du väljer själv ljudsignal, kanske en av de radiostationer som du lagt in?


LED-lampan ger lampan en elegant och modern design. Den kan med fördel användas som nattbordslampa eller mysbelysning där du tycker att den passar. Du kan själv reglera ljusstyrkan utefter dina preferenser i stunden. Ljusstyrkan har hela 15 nivåer, från den allra svagaste till den allra starkaste. Lampan har också en funktion som gör att ljusets färg ändras slumpvis.


Om du inte vill stiga upp när väckaren ringer, tryck på snooze. Snooze-funktionen kan ställas in på en tid mellan 5 och 60 minuter. Det är du som bestämmer, i inställningarna. Wake up-lampan Beurer WL32 är dessutom försedd med två larm, så att du kan vara helt lugn med att komma i tid. Du vaknar pigg och utvilad, redo att möta en härlig dag.


Wake up-lampan Beurer WL32 har en FM-radio där du kan spara upp till 10 stationer. Du byter kanal med ett enkelt knapptryck. En kabel medföljer. Inga problem att koppla lampan till din telefon och lyssna på din spellista direkt i lampan.


Displayen visar klockslag med digitala siffror. Välj mellan formaten 12h eller 24h. Du kan också välja ”mode sleep”. Det betyder att lampan stängs av automatiskt efter en tid som du bestämt.


Lampan har också en ingång för att återställa fabriksinställningarna. Välj de inställningar du vill och skulle det bli fel kan du alltid börja om. Alla inställningar görs på lampans sida. För att stänga av radion eller snooza, tryck på lampans ovansida.

Beskrivning:


 • Storlek 10 cm x 10 cm x 19 cm
 • Utgångseffekt: 2,75 Watts
 • Strömförsörjning: nätkontakt
 • Energireserv: 3 AAA-batterier
 • Produktgaranti: 3 år
 • Ljustyp: LED
 • Färg: Vit

Användning:

Wake up-lampan Beurer WL32 är enkel att använda. Kontrollera först att alla delar är intakta och i gott skick. Ställ sedan in rätt klockslag. Ställ in dina larm och välj ljudsignal.

Du kan också lägga in de radiostationer du gillar att lyssna på. Så hittar du snabbt rätt när ditt program precis ska börja. Om du inte rör någon av knapparna på 10 sekunder så slocknar menyn.

Aktiva gryningssimulatorn genom att trycka och hålla in knappen Zz. Du väljer själv hur lång tid gryningen ska ta. Du kan självklart stänga av alla larm, och gryningssimulatorn, om du är sugen på sovmorgon.

Vad ingår?

 • Wake up-lampa Beurer WL32
 • 1 nätadapter
 • 1 sladd
 • En bruksanvisning
Garanti 24 månader
Kategori : Ljusterapi Varumärke : Beurer

QuestionsBli den första som ställer en fråga om denna produkt!


Question about the product

* Required fields
(read)

Du kanske också gillar...