Beurer FT 38 Örontermometer infraröd mätning

Previous
Next
420,17 kr
Inkl. moms
I lager

Gratis leverans av 250 sek av köp

Säker betalning HTTPS, Paypal, Payzen

30 Dagar tilländra din yttrande

Örontermometer infraröd mätning Beurer FT 38


Termometerns funktioner


Örontermometern Beurer FT 38 kan användas för att mäta temperaturen i olika föremål. Du kan till exempel mäta temperaturen i rummet där du befinner dig. Temperaturen kan visas som Celsius eller Fahrenheit. Den kan också mäta temperaturen i en vätska.

Men dess primära funktion är förstås att mäta kroppstemperaturen hos ett barn eller en vuxen. Placera termometern i örat för att ta tempen. Mätningen är snabb och du kan se temperaturen inom några sekunder.


Termometern ger en pålitlig och exakt temperatur. Den är hygienisk tack vare öronkuddarna som placeras på termometerns spets vid mätning.


Beskrivning:


Termometern har en rad praktiska funktioner. Den mäter temperaturen på ett exakt och tillförlitligt sätt och resultatet visas tydligt med tillhörande analys. Låt oss titta lite närmare:


  • Feberlarm: om den uppmätta temperaturen överstiger 38° C. Ljudsignal: om den uppmätta temperaturen överstiger 37,5° C.
  • Emojis: en emoji visas på displayen tillsammans med resultatet. Under 38° C, normal temperatur, visas en glad smiley. Om temperaturen överstiger 38° C visas en ledsen smiley.
  • Minnet sparar de 10 senaste mätningarna.
  • Visar datum och klockslag
  • Denna modell utmärker sig också med sin eleganta design. Den ergonomiska formen gör den skön att hålla i handen och gör det lätt att mäta rätt.

Användning:


Termometern är mycket användarvänlig och lätt att förstå sig på. Den tydliga displayen visar temperaturen i Celsius eller Fahrenheit. Termometern stängs automatiskt om den inte används på några minuter.

På så vis sparas batterierna. Termometern har också en indikator för batteristatus. Låg batteristatus indikeras automatiskt. Utbytbara öronkuddar medföljer. På så vis är det lätt att hålla en god hygien.

Vad ingår?


Termometern levereras med vissa tillbehör för optimal användning. När du beställer din örontermometer Beurer FT 58 ingår följande:

  • Termometern, med måtten 155x38x47 mm.
  • Ett förvaringsetui som skyddar termometern när den inte används.
  • 10 öronkuddar: dessa placeras på termometerns spets, för god hygien.
Garanti 24 månader
Kategori : Termometer Varumärke : Beurer

QuestionsBli den första som ställer en fråga om denna produkt!


Question about the product

* Required fields
(read)