Shokz Openrun Pro Mini - Bluetooth hörlurar

2 346,88 kr
Inkl. moms
I lager
Färg

Gratis leverans av 250 sek av köp

Säker betalning HTTPS, Paypal, Payzen

30 Dagar tilländra din yttrande

Shokz Openrun Pro Mini Bone Conduction-hörlurar (Aftershokz)

De här hörlurarna är idealiska för tillfälliga eller vanliga idrottare som vill lyssna på musik eller ringa och ta emot samtal med ett Bluetooth-headset, utan att isolera sig från omgivningen.

Om Shokz Openrun Pro Mini Bone Conduction Headphones (Aftershokz):

Du behöver inte längre sänka joggingtempot för att placera om dina hörlurar! Som partner till det franska friidrottsförbundet erbjuder Shokz dig Openrun Pro Bluetooth-hörlurar: deras innovativa huvudband, som är tillverkat av titan och extremt flexibelt, anpassar sig till huvudets storlek utan att trycka på din skalle. Med Aftershokz Openrun Pro behöver du inte sätta in hörlurar i dina hörselgångar: det är hörlurar med benledning, en nionde generationens teknik som med hjälp av transduktorer överför vibrationer till innerörat genom kindbenen, utan att passera genom trumhinnan.

Med öronen helt fria kan du njuta av oklanderlig hygien under dina sportaktiviteter, särskilt eftersom de här Bluetooth-hörlurarna har utformats för att motstå fukt och damm: deras IP55-klassning för vattentäthet gör att du kan utföra intensiva ansträngningar utan rädsla, till och med i regnet!

Med Shokz Turbopitch-teknik och förbättrade bastoner kan du njuta av din musik med alla dess tonala nyanser. Det är bara att koppla ihop dina Aftershokz Openrun Pro Bluetooth-hörlurar från appen på din mobiltelefon.

Du får samma ljudkvalitet under dina telefonsamtal, eftersom Aftershoks Openrun Pro är utrustade med en brusreducerande dubbelmikrofon som förhindrar restljud: du kan prata i telefon i lugn och ro, samtidigt som du skyddar dig från omgivande ljud.

Till skillnad från sina konkurrenter, som kan isolera dig från omvärlden, gör Aftershokz Openrun Pro benledningshörlurar det möjligt för dig att hålla kontakten med din omgivning: du kan lyssna på dina podcasts eller ljudböcker samtidigt som du chattar med din träningspartner, eller njuta av din musik medan du tränar utan att förlora trafiken ur sikte. Ett plus för din säkerhet.

Du behöver inte heller oroa dig för batteritiden hos din Aftershokz Openrun Pro: du får slut på juice först efter 10 timmars användning. Och om du glömt att ladda dina Bluetooth-hörlurar före ditt idrottspass ska du veta att du bara behöver 5 minuters laddning för att få 1,5 timmars laddning.

Funktioner:

Teknik: benledning
Batteritid: 10 timmar
Standby-tid: upp till 10 dagar
Laddningstid: 5 minuter för 1,5 timmars användning / 1 timme för fullt batteri
Laddningsport: magnetisk induktion
Batterikapacitet: 140 mAh
Maximal laddningsspänning: 5,0 V±5 % Bluetooth: Bluetooth V5.1
Bluetooth : Bluetooth V5.1
Flerpunktskoppling : Ja
Trådlös räckvidd : 10 m
Stöd för codecs : SBC
Kompatibla profiler : A2DP, AVRCP, HSP, HFP
Svett- och vattentålig : Ja, IP55-klassning
Vikt : 29g
Material: Full titan
Fuktighetssensor: Ja
Kontroller: Multifunktionsknapp, volymknapp
Frekvenssvar: 20 Hz ~ 20k Hz
Känslighet: 105 ± 3dB
EKVALIZER: 2+
Mikrofontyp: Dubbla mikrofoner med brusreducering
Mikrofonens känslighet: -38 dB ± 3 dB

Bruksanvisningar

Användningen av Aftershokz Openrun Pro har utformats så att det inte finns något behov av flera kontrollpunkter. Faktum är att endast en knapp behövs för att starta låtar, byta låtar, men också för att svara, avvisa, sätta på vänteläge eller växla från ett samtal till ett annat. Samma knapp kan användas för att aktivera enhetens röstassistent eller byta språk. Allt beror på hur många klick du gör på kontrollknappen.

Att slå på benledningsheadsetet, justera volymen, koppla ihop och ändra squelch-inställningen (tänk röstförstärkarläge, användbart för podcasts och ljudböcker!) är alla beroende av två andra knappar som går hand i hand. Du kan också kontrollera batterinivån via dessa knappar.

För att lyssna på dina spellistor från Bluetooth-hörlurarna måste du installera Shokz-appen på din mobiltelefon. Den finns tillgänglig från App Store eller Google Play, så oavsett om du använder en iPhone eller ett annat märke av Android är det inga problem att använda dina Aftershokz Openrun Pro-hörlurar.

Vad ingår?

OpenRun Pro-hörlurar med benledning
Magnetisk laddningskabel
Bärväska
Användarhandbok
Juridiskt meddelande
Användarhandbok

Garanti 24 månader
Anslutning Trådlös
Kategori : Bluetooth-hörlurar Varumärke : AfterShokz

QuestionsBli den första som ställer en fråga om denna produkt!


Question about the product

* Required fields
(read)

Du kanske också gillar...