Hörlurar med sladd Sennheiser HD 569

1 860,00 kr
Inkl. moms
I lager

Gratis leverans av 250 sek av köp

Säker betalning HTTPS, Paypal, Payzen

30 Dagar tilländra din yttrande

Sennheiser HD 569 hörlurar med sladd

Hörlurar kan spela många roller i vardagen. Oavsett om du lyssnar på musik eller ringer och tar emot telefonsamtal kan Sennheiser HD 569 trådbundna hörlurar göra allt. Dessa hörlurar med sladd är idealiska för användare som vill ha maximal ljudisolering.

Funktioner

Sennheiser är ett av de ledande varumärkena inom hörlursdesign och erbjuder dig produkter i toppklass. Använder du dina hörlurar sällan eller har du tunna öron? De  hörlurar med sladd HD 569 är utformade för att anpassa sig till hur du använder dem.

Designen

hörlursdesignerna har introducerat ett vadderat huvudband för att undvika problemet med kranialt tryck som känns under användning. Hörlurarna är också utrustade med öronkuddar för att optimera användarkomforten och ge en verklig lyssningsupplevelse.

Kabeldragning och kompatibilitet: Sennheiser HD 569 har två typer av löstagbara kablar, var och en 3 m lång, till vilka en 6,35 mm kopparbaserad jackkontakt är ansluten. Jackkontakten gör att du kan ansluta till ditt hi-fi-system. Observera att dessa hörlurar inte kan anslutas till Bluetooth. Du kan dock använda dem för din dator, smartphone eller surfplatta.

Egenskaper

Här är de olika egenskaperna hos Sennheiser-hörlurarna.

Ljudkvalitet: De hörlurarna med sladd Sennheiser HD 569 utmärker sig genom kvaliteten på det ljud de producerar. De levererar exceptionell ljudkvalitet tack vare Sennheisers exklusiva transducerteknik och Ergonomic Acoustic Refinement-design.

Autonomi: du har inget att oroa dig för när det gäller hörlurarnas autonomi, eftersom de inte har något batteri. De kan fungera direkt i flera timmar om du ansluter dem till ett stativ.

Varför välja Sennheiser HD 569 hörlurar med sladd?

Vid första anblicken kommer Sennheiser HD 569-hörlurarna att övertyga dig. Tack vare den lätta men ändå robusta designen kan du använda dessa hörlurar för att njuta av verklig komfort under alla dina aktiviteter. Även om de tillhör kategorin hörlurar med sladd garanterar de en behaglig lyssningsupplevelse, även på långa resor.

Vad får du för pengarna?

  • En kabel med en knapp för att styra mikrofonen och ta emot telefonsamtal;
  • En jackkontakt för att ansluta hörlurarna till ditt media.
Typ av hörlur Bygel
Garanti 24 månader
Anslutning Digital Trådbunden
Version Solo
Kategori : Hörlurar Varumärke : Sennheiser

QuestionsBli den första som ställer en fråga om denna produkt!


Question about the product

* Required fields
(read)

Du kanske också gillar...