Quies Moto - öronproppar för motorcykel

Previous
Next
246,00 kr
Inkl. moms
I lager

Gratis leverans av 250 sek av köp

Säker betalning HTTPS, Paypal, Payzen

30 Dagar tilländra din yttrande

Quies Moto - öronpropp för motorcyklister

Funktioner: 

Quies Moto öronproppar är perfekta för alla motorcykelentusiaster som vill kombinera passion och hörselskydd. Oavsett om du är en hängiven motorcyklist eller en professionell förare kommer den här produkten att uppfylla dina behov av säkerhet och komfort under dina motorcykelresor.

Quies Moto öronproppar är tillverkade av högkvalitativa material, noggrant utvalda för att ge optimalt skydd mot vind, motor och andra omgivningsljud. De har avancerad akustisk filterteknik som dämpar höga ljud samtidigt som användbara ljud som trafikvarningar och röster bevaras.

Tack vare den ergonomiska designen och de justerbara öronpropparna sitter Quies Moto-öronpropparna bekvämt i öronen. De ger en säker passform och effektiv bullerdämpning. De är utformade för att minimera hörselutmattning, så att du kan njuta av dina motorcykelresor samtidigt som du bevarar din hörsel.

Dessutom är Quies Moto-öronpropparna kompakta, lätta och enkla att bära med sig. Du kan stoppa dem i fickan eller i motorcykelväskan och använda dem när du behöver dem, oavsett om det gäller långa resor eller enstaka turer.

Egenskaper : 

Tillverkad i Frankrike

Ljuddämpning på 22 dB

Återanvändbar

Material: silikon

Med akustiskt filter

Användning: 

Hörselskydd är viktigt för motorcyklister, eftersom långvarig exponering för vind- och motorljud kan leda till långvariga hörselskador. Med Quies Moto" öronproppar för motorcyklar kan du njuta fullt ut av din motorcykelpassion samtidigt som du skyddar din hörsel.

Vad får du på köpet? 

1 par Quies Moto" öronproppar

1 förvaringslåda

Dämpning Medel (21-24dB)
Kategori : Öronproppar för MC-cyklister Varumärke : Quies

QuestionsBli den första som ställer en fråga om denna produkt!


Question about the product

* Required fields
(read)

Du kanske också gillar...