Filtrera på

Tillgänglighet

Tillgänglighet

Varumärke

Varumärke

Utrustning för företag

Visste du det här ?

2015 måste alla anläggningar som är öppna för allmänheten utrusta sig med en produkt anpassad för att ta emot funktionshindrade.
Vårt företag Audilo är specialiserat på B2B i installation och utrustning av stora salar med anpassade teleslingor, beroende på dina behov.
Oavsett om det är att utrusta en mottagningsdisk, utrusta ett stort rum på tillfällig eller slutlig basis, förbereda en guidad tur eller säkra ditt företag, hittar du här alla produkter som krävs för proffs och installatörer.

Aktiva filter

Audilo erbjuder all utrustning som krävs för att också hörselskadade ska kunna ta del av det lokalens utbud fullt ut.

Vilka berörs av tillgänglighet för hörselskadade ?
Tillgänglighet för hörselskadade är något som påverkar i praktiken på en rad nivåer. Till exempel så berörs arkitekter, hantverkare, ansvariga för offentliga institutioner (förskola, skola, gymnasier, myndigheter...) och föreningar.
Även affärsinnehavare och fria yrkesutövare berörs, samt alla lokaler som är öppna för allmänheten eller tar emot publik: biografer, teatrar, hotell, äldreboenden, vandrarhem, osv.

Vi erbjuder också kommunikationssystem för museer och konferenssalar så att alla kan ta del av utställningar och konferenser.

Vårt erbjudande :
Efter en inledande studie av era lokaler så ger vi er en offert som innehåller allt som behöver göras för att respektera normerna för tillgänglighet för hörselskadade, med en sammanställningsritning, installation av utrustning och en utbildning i hur utrustningen används.

Audilo har 9 års erfarenhet inom tillgänglighet för hörselskadade, för privatpersoner och företag.
Vi kan utrusta lokaler från 50 m2 upp till +3000 m2 (t ex konsertlokaler).

Vi är med hela vägen från planering till det färdiga resultatet. Vi installerar utrustningen och står till tjänst längs resans gång med ett hållbart resultat med högkvalitativ akustik som mål.