Filtrera på

Användning

Användning

Barn

Barn har särskilt känslig hörsel och alla höga ljud känns mycket starkare för barn än för vuxna.
Försiktighetsprincipen innebär att barn aldrig ska utsätts för buller högre än 80 dB.
Från födseln till vuxen ålder hittar du på Audilo.com ett urval av hörlurar som kan vara lämpliga för alla barn med brusreducerande hörlurar speciellt designade för spädbarn, hörlurar med levande färger för konserter (du tappar inte bort dina barn) och specifik ergonomi: mjukt material och logotyp och roligare färger för att bättre acceptera bärandet av hörlurar för barn som inte vill bära dem.

Aktiva filter

Öronproppar för barn :

Barnens vardag är full av liv och stoj, men har du tänkt på att de har känslig hörsel ?

För att skydda barns känsliga hörsel har tillverkarna tagit fram särskilt anpassade proppar för barns öron.

I vårt sortiment hittar du en rad olika modeller av öronproppar för barn, för alla typer av situationer: simning, flyg, multi-användning.

Öronpropparna har inte bara anpassats vad gäller storleken. Tillverkarna har tänkt på allt för att göra öronpropparna så sköna att barnet gärna använder dem. Öronproppar för barn utmärker sig genom att vara extra lätta att sätta i och sköna att bära.

Det har aldrig varit lättare att skydda ditt barns hörsel. De flesta av våra öronproppar är återanvändningsbara och har mycket god dämpning.

Titta närmare på Audilos breda sortiment !

Hörselkåpor för bebisar ?

Ja, även bebisars hörsel behöver skyddas. Kraftiga ljud kan skada deras känsliga hörsel.

Tänk på att skydda din bebis hörsel på konserter, när det ska snickras eller borras hemmavid, ja, till och med vid middagar i goda vänners lag kan ljudnivån bli för hög för bebisens känsliga öron.

Det finns två olika typer av hörselskydd för barn : öronproppar och hörselkåpor.

Med hörselkåpor skyddar du effektivt barnets öron. Hos oss hittar du hörselkåpor också för de allra minsta, från 0 till 18 månader.

De kallas för EMS Earmuff. Kåporna hålls samman av ett tygband (finns i många färger). Det reglerbara bandet gör att du kan vara helt säker på att kåporna sitter skönt och inte trycker mot barnets huvud.

Hörselkåpor för bebisar är väldigt populära och det händer att de blir utsålda.

Och för lite större barn ?

Vårt sortiment av hörselkåpor för barn är lite större än för bebisar.

Våra barnmodeller har till skillnad från bebismodellerna inget tygband, utan här är det stadiga och vikbara kåpor som gäller.

De tar inte mycket plats (vikbara) och skyddar effektivt barnets hörsel och barnet kan välja sin favoritfärg (svart, blå, rosa, gul, grön, vitt...). De klara färgerna gör det lätt att hålla koll på sitt barn när det är mycket folk (till exempel vid konserter, matcher etc.).

Var inte orolig om kåporna upplevs stela i början. De mjukar upp sig vid användning. Du kan skynda på den processen genom att placera några böcker mellan kåporna över natten, så att de tänjer ut sig lite. Sedan är de bekväma att bära för ditt barn.