Trends

BRA PLAN

Våra rekommendationer

Ljudterapi

Ljudterapi är ett naturligt och effektivt sätt att lindra och koppla av. Används ofta för att behandla tinnitus, terapin fungerar med tongeneratorer och vita ljud. En mindre känd användning är som sömnhjälp .

Aktiva filter

Inte tillgänglig

896,00 kr 
Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Sound Oasis, världsledande inom ljudterapi och teknologiska sovmasker, erbjuder här en produkt sprungen ur den senaste teknologiska utvecklingen. Nya S680 erbjuder en rad utvalda ljud som alla lindrar tinnitus. Du kan anpassa ljudkortet så att det passar just dig.

Vad är vitt brus ?

Det är ett ljud som kan upplevas som obehagligt första gången man hör det. Det kan liknas vid ett sorts knastrande, eller vid ljudet av ett kraftigt regn.

Vitt brus är ett mycket speciellt ljud som lindrar tinnitus. Det kan också användas för att lättare kunna somna, eller för avslappning.
Vitt brus är också alltmer populärt hos småbarnsföräldrar, för att hjälpa bebisen att komma till ro.

Numera finns det också flera typer av vitt brus, som exempel kan nämnas rosa eller skärt brus (som forsande vatten), vitt brus med hjärtslag (för bebisar). Det finns också andra ljud som används inom ljudterapi : regn, vind, skogsljud, vågljud, etc.