Efter användning

Varje öronpropp har ett specifikt syfte. Oavsett om de är återanvändningsbara eller för engångsbruk.
Allt studeras för att passa situationen och uppfylla de höga kvalitetskraven så att din hörsel är skyddad och dina öron säkra.

Underkategorier

 • Musik & konserter

  Lagen föreskriver en ljudnivå på högst 105 dB under konserter och på nattklubbar, men även på denna nivå räcker en exponering på 45 minuter för att skada din hörsel!
  Det är därför av största vikt att du skyddar dig. I denna kategori finner du vårt urval avöronproppar för musiker med filter från de största varumärkena: Etymotic, Alpine, Macks, Quies, Pacato ...

 • Sov & natt

  Bullriga grannar, en snarkande make eller helt enkelt känsliga för lite ljud utanför, vi behöver alla ett hörselskydd för sömnen!
  Om du sover med öronpluggar kan du också njuta av en djupare och mer vilsam sömn.

 • Transport & plan

  I den här avdelningen hittar du pluggar som gör att du kan resa mer bekvämt : "brusreducerande pluggar" för att minska vägbuller när du åker i trafiken eller som bilpassagerare, men också speciella skyddspluggar speciellt för flygningar, utrustade med en aktiv ventil för att kompensera för tryckskillnaden vid start och landning som i vissa fall kan ge upphov till smärta i det inre örat eller en känsla av att öronen är blockerade.

 • Bil / motorcykelbana

  Njut av mekaniska sporter tack vare brusreducerande hörlurar, aktivt eller passivt hörselskydd.
  Diskutera med dina vänner medan du är skyddad från brusljud, följ motorsport som 24-timmars Le Mans, Circuit Paul Ricard Formel 1 eller GP-MC med radio-hörlurar för att följa 100 % av loppet

 • Fungerar och...

  I den här kategorin hittar du vårt urval av skyddsproppar multi-användning : silikon, skumgummi eller termoformbar plast; individuellt eller i stora förpackningar, kan du välja från över 100 referenser !
  De största varumärkena på brusreducerande öronproppar finns här : Mack's, Moldex, Peltor, Quies ...

 • Jakt och skjutning

  I den här kategorin hittar du passiva och aktiva öronmuffar, ett effektivt skydd mot mycket höga ljud.
  De brusreducerande elektroniska hörlurarna förstärker miljöns ljud utöver hörselskyddet.

  Under jakt producerar skjutvapen detonationer vars nivå kan stiga upp till 160 dB vilket tillräckligt kraftfullt för att permanent skada din hörsel utan tillräckligt hörselskydd.
  Hos Audilo hittar du det största urvalet jaktskydd till bästa pris.

 • Öronproppar för...

  På en motorcykel kan bruset bli farligt för örat så fort du kör mer än 30 minuter vid 80 km/h.
  Det är viktigt att skydda dig själv, men inte med vilka öronproppar som helst !
  I den här kategorin hittar du ett urval av anti-brus öronproppar speciellt för mc, med filter som gör det möjligt att maskera vindens ljud, men låta din motorcykel och trafiks ljud passera, för ett säkert skydd!

 • Öronproppar för simning

  För vissa människor är simning inte alltid synonymt med nöje: vattnet som kommer in i öronkanalen kan orsaka irritation eller känsla av ett blockerat öra.
  Om vattnet i öronkanalen inte dräneras ordentligt kan örat bli inflammerat och i värsta fall infekteras och orsaka extern öroninflammation.
  Att skydda dig när du har ömtåliga öron är därför viktigt för din hälsa!
  I det här avsnittet hittar du öronband samt engångsproppar i silikon eller återanvändbara termoformbara plastproppar

Aktiva filter