Filtrera på

Varumärke

Varumärke

Volym ljudsignal

Volym ljudsignal

Förstärkningsnivå

Förstärkningsnivå

Tillgänglighet

Tillgänglighet

Färg

Färg

Nödsamtal

Nödsamtal

Kompatibel hörhjälpmedel

Kompatibel hörhjälpmedel

Knapptelefon

Här hittar du knapptelefon som är anpassad efter dina behov. På Audilo ES har vi ett brett sortiment av telefoner med knappsats och förstärkt ljud, perfekt anpassade för äldre och personer med hörselnedsättning.

Aktiva filter

Knapptelefon

Trots den utbredda användningen av smartphones finns det fortfarande människor som använder mobiltelefoner knapptelefoner. Vissa tycker att smartphones är för svåra att använda eller ser helt enkelt inte poängen med att investera så mycket pengar i en telefon. 

En knapptelefon kan vara perfekt för en äldre person eftersom den ofta är lätt att använda, lätt att förstå, solid och kompakt med stora synliga tangenter. 

Knapptelefon och ljudförstärkning 

På Audilo ES har vi ett sortiment av mobiltelefoner med ljudförstärkning som hjälper dig att kommunicera med dina samtalspartners. En knapptelefon och förstärkt ljud förstärker ringvolymen upp till 80 decibel och kan kombineras med vibration. Volymfilter från +24 till +40 decibel ökar ljudet med bibehållen god ljudkvalitet för att säkerställa perfekt förståelse.

En knapptelefon är en bra mobiltelefon för äldre. 

Andra funktioner

Några av de funktioner som kan ingå i en mobiltelefon för äldre är: FM-radio, musikspelare, miniräknare, väckarklocka och kalender.