Efter kategori

Hörselskydden är olika beroende på din morfologi, det finns hörselskydd för alla åldrar. Du hittar ett bra val för din ålder oavsett om det är ett brusreducerande headset för baby eller vuxen.

Underkategorier

 • Baby (0-18 månader)
 • Barn

  Barn har särskilt känslig hörsel och alla höga ljud känns mycket starkare för barn än för vuxna.
  Försiktighetsprincipen innebär att barn aldrig ska utsätts för buller högre än 80 dB.
  Från födseln till vuxen ålder hittar du på Audilo.com ett urval av hörlurar som kan vara lämpliga för alla barn med brusreducerande hörlurar speciellt designade för spädbarn, hörlurar med levande färger för konserter (du tappar inte bort dina barn) och specifik ergonomi: mjukt material och logotyp och roligare färger för att bättre acceptera bärandet av hörlurar för barn som inte vill bära dem.

 • Vuxen
 • Öronproppar

  Audilo är specialist på billiga öronproppar i Frankrike med mer än 1 000 tillgängliga referenser av öronproppar och på lager.

  För att hjälpa dig välja den öronplugg som bäst passar dina behov, välj först önskad användning (musik, simning, DIY eller för att sova).
  Du väljer sedan materialet och den önskade dämpningsnivån: från engångssöronpropp i skumgummi, till återanvändbara hörselskydd med utbytbara filter.
  Vi erbjuder öronproppar som skydd mot vatten, för motorcyklar, jakt, musik och sömn!

 • Hörselkåpor

  Hörselskydd & hörselkåpor

  Hörselkåpor för alla åldrar: nyfödda från 18 månader, barn, vuxna

  För vuxna, både på jobbet och hemma, erbjuder Audilo.se hörselkåpor i en mängd olika former, med olika funktioner (bluetooth-hörselkåpor) och med olika dämpningsnivåer från 20 dB till 37 dB.

  För barn kommer du att älska EDZ Kidz och Peltor Kids hörselkåpor.

  Köp hörlurar från Peltor och 3M för att skydda dig mot farliga ljud, perfekt för proffs. 

Aktiva filter