Lista på produkter efter tillverkare Peltor

Hörselskydd och Hörselkåpor - Peltor

Aktiva filter

Peltor är världsledande inom kommunikationslösningar och skydd för huvud och ansikte i bullriga och farliga miljöer.

Med mer än femtio år av utveckling och tillverkning av hörselskydd i bagaget är det lätt att förstå hur det kommer sig att Peltor ständigt befinner sig i framkanten vad gäller säkerhet, komfort och estetik.

Nya funktioner eller andra innovativa inslag i våra produkter är ofta en konsekvens av den dialog vi för med våra kunder. Deras erfarenhet och vår expertis är en oslagbar kombination. Tillsammans ser vi till att arbetsmiljön blir säker och stimulerande.

Som en del i det multinationella konglomeratet 3M har Peltor tillgång till stora resurser inom forskning och utveckling. Våra kunder är yrkesverksamma inom tillverkningsindustrin, militär, luftfart, skogsbruk, jordbruk och motorsport.

Genom att fokusera på funktioner och design skapar vi sofistikerade, praktiska och säkra kommunikationslösningar som är bekväma att använda. Våra produkter ger inte bara ett gott skydd utan underlättar också kommunikation mellan människor på en arbetsplats.

Peltor är den optimala lösningen för yrkesverksamma!

Hörselkåpor från Peltor

Peltor har tre serier hörselkåpor: Peltor Optime 1, 2 ,3 , samt Peltor X1A, X2A, X3A, X4A, X5A och Peltor WS.

Peltor Optime:

Peltor Optime är utvecklade för byggarbetsplatser och ger mycket god dämpning.
Peltor Optime har rundade hörselkåpor med reglerbara inställningar för högsta komfort.

Peltor X:

Hörselkåporna i serien Peltor X är utvecklade för allmänheten för personer som regelbundet behöver skydda sin hörsel.
Hörselkåporna är slimmade och hjässbygeln är gjord i ett behagligt material som inte kliar eller irriterar huden när kåporna hänger runt halsen.

Ytskiktet är behagligt.
Peltor Optime och Peltor X är likvärdiga vad gäller bullerdämpning mätt i decibel, men modellerna är anpassade till olika situationer.

Peltor WS:

Den exklusiva WS-serien utmärker sig genom sina kommunikationslösningar (radio, bluetooth, telefon, ljudförstärkning etc) och varje modell utmärks av sina specifika funktioner.

Hörselkåporna i WS-serien har mycket god prestanda och imponerade i Audilos tester.