Filtrera på

Kategorier

Kategorier

Varumärke

Varumärke

Färg

Färg

Tillgänglighet

Tillgänglighet

Pris

Pris

 • 652,00 kr - 7 605,00 kr

Hemautomotion

Underkategorier

 • Säkerhet och Varningar

  I denna kategori hittar du klockor och larm för alla användningsområden : telefoner, blinkande dörrklocka eller till och med rökdetektorer eller detektor för förlorade föremål !
  Dessa mycket kraftfulla visuella varningar kan utrustas med vibrationssystem för ökad effektivitet och därför mer lugn !

 • Dammsugare
 • Vibrerande klockor och...

  Upptäck våra förstärkta väckarklockor, med ljus och vibrerande kudde för svårväckta.


  Vibrerande klockor tillåter också programmering av upp till 12 larm per dag, perfekt för att komma ihåg medicinering vid fasta tider!
  Du hittar ett urval av Amplicomms och Sonic Alert väckarklockor (Geemarc), samt klockorna VibraLite och Serene. 

 • Teleslinga

  En teleslinga (förstärkt) låter en hörselskadad person fånga upp ljudet direkt i sin hörapparat, om den är försedd med T-läge, förstärks ljuden med denna slinga.

  Teleslingorna kan installeras hemma, till exempel på tv:n eller på offentliga platser (kassan, receptioner etc.).
  Här finner du ett urval teleslingor för alla typer av användning: telefon, tv, allmän mottagning, ljudsystem i rum ...

 • Babyvakt

  På Audilo.se hittar du ett urval av vibrerande babylarm, med eller utan videofunktion, så att du kan övervaka ditt barn med ugn i sinnet. De största varumärkena finns här: Geemarc (Frankrike), Amplicomms (Tyskland), men även PHILIPS (Nederländerna) och även de berömda LISA-systemen (Humantechnik).

 • Utrustning för företag

  Visste du det här ?

  2015 måste alla anläggningar som är öppna för allmänheten utrusta sig med en produkt anpassad för att ta emot funktionshindrade.
  Vårt företag Audilo är specialiserat på B2B i installation och utrustning av stora salar med anpassade teleslingor, beroende på dina behov.
  Oavsett om det är att utrusta en mottagningsdisk, utrusta ett stort rum på tillfällig eller slutlig basis, förbereda en guidad tur eller säkra ditt företag, hittar du här alla produkter som krävs för proffs och installatörer.

Aktiva filter