Paramedicin

Underkategorier

 • Personvåg

  Viktkontroll är oerhört viktigt för en hälsosam livsstil. Alla som vill gå ner i vikt har en uppsättning personvåg i ett hörn av sitt hem. Dessa badrumsvågar skiljer sig mycket åt när det gäller hur de fungerar och vilka funktioner de erbjuder. De mekaniska modeller som har använts hittills är praktiska och enkla enheter för att kontrollera din vikt då och då. Personvågar med avancerad teknik kan hjälpa dig att övervaka din vikt mer exakt genom att lagra information om olika egenskaper hos din kropp. Nedan hittar du personvågar av högsta kvalitet från Beurer.

 • Kosttillskott

  Utforska Audilos breda utbud av kosttillskott och hitta just det som passar dig bäst. Sömn, Energi ...

 • Öronhygien

  Audilo erbjuder ett komplett utbud av lösningar för öronhygien.
  Hitta produkter för att förhindra irritation i hörselgången, som mandelolja och även öronspray för skonsam rengöring av öronen.
  De största varumärkena finns på Audilo med Audispray för vuxna och barn och lösningarnaQuies Docuspray och Doculyse.
  God daglig öronhygien är viktigt ii städernas buller och föroreningar, en bra hörsel kräver också god hygien.

 • Blodtrycksmätare

  Vad är en blodtrycksmätare? 

  En blodtrycksmätare är ett instrument som används för att mäta blodtrycket. Blodtrycksmätare finns på läkarmottagningar, sjukhus och forskningslaboratorier. Sedan flera år tillbaka finns det blodtrycksmätare för hemmamätning. Blodtrycksmätare är förmodligen det mest exakta sättet att mäta blodtrycket, men det är viktigt att komma ihåg att denna medicintekniska produkt inte kan ersätta professionell medicinsk rådgivning.

  Vilka typer av blodtrycksmätare finns det?

  Det finns manuella och digitala blodtrycksmätare. Oavsett om mätaren är manuell eller digital samlar enheten in denna information genom att placera manschetten på armen eller handleden, som fylls med luft och utövar tryck, vilket tillfälligt stänger av blodflödet. Digitala blodtrycksmätare är enkla att använda, men manuella blodtrycksmätare är mer exakta. 

  Båda kan vara blodtrycksmätare för arm eller handled. 

  Blodtrycksmätare för överarmen: Denna har vanligtvis ett gummiband som placeras runt överarmen och en mätare som visar blodtrycksavläsningen. Blodtrycket mäts i millimeter kvicksilver (mmHg) och består av två siffror: det systoliska trycket (den övre siffran) och det diastoliska trycket (den nedre siffran). Blodtrycksmätare för överarmen är noggranna och hållbara. 

  Blodtrycksmätare på handleden: Denna placeras på handleden istället för på överarmen. Den fungerar på samma sätt som en blodtrycksmätare på överarmen, med hjälp av ett gummiband och en mätare för att mäta blodtrycket. Blodtrycksmätare för handleden är enkla att använda, bärbara och billigare.

 • Termometer

  Beroende på dina behov och preferenser kan du välja mellan olika typer av termometer: pann-, öron- eller beröringsfri.

Aktiva filter