Filtrera på

Tillgänglighet

Tillgänglighet

Pris

Pris

  • 332,00 kr - 766,00 kr

Typ

Typ

Personvåg

Viktkontroll är oerhört viktigt för en hälsosam livsstil. Alla som vill gå ner i vikt har en uppsättning personvåg i ett hörn av sitt hem. Dessa badrumsvågar skiljer sig mycket åt när det gäller hur de fungerar och vilka funktioner de erbjuder. De mekaniska modeller som har använts hittills är praktiska och enkla enheter för att kontrollera din vikt då och då. Personvågar med avancerad teknik kan hjälpa dig att övervaka din vikt mer exakt genom att lagra information om olika egenskaper hos din kropp. Nedan hittar du personvågar av högsta kvalitet från Beurer.

Aktiva filter

Hos Audilo hittar du ett brett urval av vågar och badrumsvågar som passar alla budgetar och alla behov. Modellerna skiljer sig också åt när det gäller design, funktioner och material.

Personvåg och impedansmätare

Badrumsvågar: Vilken typ ska jag välja?

Mekanisk personvåg: Detta är den klassiska vågen, den enklaste att använda. Den har bara en funktion, att visa vikten. Den behöver inga batterier, vilket sparar mycket batterikraft.

Elektroniska personvåg: I allmänhet har elektroniska vågar flera alternativ, vilket gör att du kan få mer exakta resultat när det gäller vikt.

Uppkopplade personvåg: Med den nya tekniken kan du nu hitta uppkopplade vågar med Bluetooth- eller WiFi-funktioner. Dessa ansluts till din smartphone via en app för att lagra information och noggrant spåra din vikt. Med den anslutna vågen kan du enkelt övervaka din vikt och lagra data. I kombination med andra appar ger den elektroniska vågen dig möjlighet att ta en titt på dina framsteg då och då.

Personvåg med impedansmätare: Denna typ av våg beräknar din kroppsmassa i detalj: fettprocent, muskelprocent och BMI (Body Mass Index). Den anslutna vågen är den perfekta lösningen för idrottare som behöver tona sina muskler eller nå mycket exakta fitnessmål. 

När och hur ska man väga sig?

Att mäta din vikt kan verka trivialt: du kliver upp på vågen och väntar på resultatet. Men om du inte följer några enkla riktlinjer kan resultatet på vågen bli fel. 

Först och främst är den perfekta tiden att mäta din vikt när du vaknar på morgonen. Det är den tid på dygnet då din vikt är som mest stabil. Om du väger dig regelbundet på kvällen kan din kroppsvikt ändras från dag till dag beroende på vad du har ätit eller gjort under dagen.

För det andra är det viktigt att inte ha kläder på sig. Kläder påverkar resultatet på vågen och beroende på vilka kläder du har på dig blir resultatet mer eller mindre fel. 

Undvik sedan att väga dig varje dag. Från en dag till en annan kan din kroppsvikt variera med upp till 1 kilo. Om du vill ha en objektiv uppfattning om hur din vikt förändras bör du sprida ut dina vägningar med några dagars mellanrum. 

Slutligen ska du inte väga dig på olika vågar, eftersom de resultat som visas på dem kanske inte är exakt desamma eftersom de använder vågar med olika egenskaper.