Livsstil

Underkategorier

 • Vitt brus maskin

  Ljudterapi är ett naturligt och effektivt sätt att lindra och koppla av. Används ofta för att behandla tinnitus, terapin fungerar med tongeneratorer och vita ljud. En mindre känd användning är som sömnhjälp .

 • Ljusterapi

  Hur börjar man med ljusterapi?

  Vi är många som lider av årstidsbundna depressioner, höstdepp och andra humörsvängningar. Ljusterapi är ett effektivt sätt att lindra symtomen genom att reglera sömn och dygnsrytm.

  1. Många personer utvecklar depressioner utan särskild anledning, vilket kan medföra allvarliga psykiska problem på sikt. Det kan röra sig om svår depression.
  2. Det är viktigt att veta att depression också kan bero på andra orsaker, som bipolär sjukdom eller förlossningsdepression.
  3. Ljusterapi är en naturlig, säker och effektiv antidepressiv behandlingsform.
  4. När vi exponeras för solljus och andra typer av ljus så startar kemiska processer i vår kropp och hjälper oss att hålla oss vakna.
 • Tinnitus

  Tinnitus kan ibland bli kroniskt eller störande i vardagen på grund av en utlösande faktor.
  Vissa människor kan leva med sin tinnitus, medan det är ett allvarligt problem eller orosmoment för andra.
  I det här avsnittet presenterar vi alla mer genomarbetade behandlingar för tinnitus på marknaden, de enklaste lösningarna för ljudterapi (ljudgeneratorer och CD med vitt brus) eller behandling för tinnitus (Swiss Laboratory Tinnitools) som vi erbjuder till uthyrning.
  De flesta av de behandlingar som rekommenderas av ÖNH-specialister för att lindra din tinnitus erbjuds generellt i form av ljudgeneratorer eller sprayer.

  Kom och prova våra lösningar, vi är lyhörda inför dina önskemål!

 • Sömn

Aktiva filter