Filtrera på

Dämpning

Dämpning

Användning

Användning

Kategori

Kategori

Tillgänglighet

Tillgänglighet

Typ

Typ

Trends

BRA PLAN

Våra rekommendationer

Anti-buller-hörlurar

Hitta vårt heltäckande sortiment av brusreducerande hörlurar.

Brusreducerande hörlurar för alla åldrar: från födseln till 18 månader med Earmuff-band som ger er full tillfredsställelse.
För barn kommer du att uppskatta EDZ Kidz-hörlurar och Peltor Kids brusreducerade headset.
För vuxna, oavsett om det är för arbete, DIY, koncentration eller sömn, erbjuder vi brusreducerande hörlurar med olika former och olika dämpningsnivåer från 20 dB upp till 37 dB.
3M-serien med Peltor, Moldex skyddar dig från farliga ljud. För yrkeksmän, skolor och stora volymer har vi specifika priser.

Aktiva filter

Hörselkåpor ger ett effektivt skydd mot höga ljud.

Vare sig det är dina grannar som stör eller om du ska borra där hemma så kan du vara säker på att hitta hörselkåpor till förmånliga priser hos Audilo. Kåporna är utrustade med isolerande skum som hindrar ljudet från att nå hörselgången och därmed riskera att skada trumhinnan. När du väljer din hörselkåpa så väljer du utifrån storlek (bebis, barn, vuxen), användningsområde och förvaring (mer eller mindre skrymmande).

Ja, det finns faktiskt hörselkåpor som är särskilt framtagna för bebisar. Vissa hörselkåpor är särskilt utvecklade för att ge ett optimalt skydd i väldigt speciella förhållanden.

Till exempel så har hörselkåpor för jakt inte samma funktioner som hörselkåpor som utvecklats för att skydda mot industriellt buller.

Det är därför det finns ett så stort urval bland hörselkåpor.
Upp till dig att hitta den kåpa som passar just dig bäst !

Det kan vara svårt att välja mellan olika dämpningsnivåer och modeller (vikbara eller ej).