Filtrera på

Dämpning

Dämpning

Användning

Användning

Kategori

Kategori

Tillgänglighet

Tillgänglighet

Typ

Typ

Pris

Pris

  • 258,00 kr - 2 554,00 kr

Varumärke

Varumärke

Typ av hörlur

Typ av hörlur

Hörselkåpor

Hörselskydd & hörselkåpor

Hörselkåpor för alla åldrar: nyfödda från 18 månader, barn, vuxna

För vuxna, både på jobbet och hemma, erbjuder Audilo.se hörselkåpor i en mängd olika former, med olika funktioner (bluetooth-hörselkåpor) och med olika dämpningsnivåer från 20 dB till 37 dB.

För barn kommer du att älska EDZ Kidz och Peltor Kids hörselkåpor.

Köp hörlurar från Peltor och 3M för att skydda dig mot farliga ljud, perfekt för proffs. 

Aktiva filter

Hörselskydd & hörselkåpor

Öronen och din hörsel kan ta skada om du utsätts för höga ljudnivåer eller buller under en lång tid. Riskerna med buller är många: regelbunden tinnitus (ringningar och surr i örat), frekvent huvudvärk, intensiv trötthet, koncentrationssvårigheter och till och med hörselnedsättning.

Typer av hörselkåpor

- Passiva hörselkåpor: Passiva hörselkåpor är hörselskydd som dämpar allt omgivande buller utan ljudmodulering. Ljuddämpningen varierar vanligtvis mellan 20 och 37 decibel.  

- Aktiva hörselkåpor: Aktiva hörselkåpor är hörselskydd med ljudmodulering. De har en inbyggd mikrofon som bearbetar ljudsignalen intuitivt: rösten förstärks och andra omgivningsljud dämpas. Detta mer avancerade system gör att du kan vara uppmärksam på din omgivning.  

-  Hörselkåpor Bluetooth: Denna typ av hörselkåpor har en Bluetooth-funktion som gör att du kan ansluta en smartphone eller walkie-talkie. Med en svängig låt i dina hörselkåpor kommer arbetet bli både roligare och kanske till och med gå fortare.

Hörselkåpor barn

Från födseln till vuxen ålder hittar du på Audilo.se ett urval av hörselskydd som kan vara lämpliga för alla barn. Köper du bekväma och mjuka hörselskydd för barn från det kvalitetssäkra varumärket Peltor. Hörselskydden finns i både levande färger (rosa och grön). Hörselkåpor är mjukt material och logotyp är och roligare.

Hörselskydd bebis 

En bullrig miljö är en källa till stress för små barn. Vi har faktiskt hörselskydd för bebis, med olika dämpningsnivåer beroende på vilken typ av hörselkåpor som används och hur de används. Bland de olika typerna av hörselkåpor finns elastiska hörselskydd för bebis, eftersom de bara utövar ett mycket försiktigt tryck på barnets huvud. Det finns också de klassiska hörselkåpor med öron ring.