Hörsel

Audilo har varit hörselspecialist sedan 2008 och den ledande grossisten av hörapparatsbatterier för dina hörapparater i Frankrike.

Spara på priset på dina förbrukningsvaror och batterier för hörapparater. Hos Audilo hittar du ett brett urval av världens bästa hörapparatsbatterier (EarPower, Rayovac, Energizer, PowerOne, Duracell Activair).
Vi erbjuder dig alla produkter som krävs för att underhålla dinahörapparater(rengöring av bakom-örat-modeller (BTE) eller torkning av dina in-ear).
Alla våra produkter är certifierade av våra certifierade hörapparatstillverkare och finns tillgängliga på lager på vår webbplats.

Underkategorier

 • Hörapparatsbatterier

  Audilo är specialisten på hörsel och friskvård för äldre som erbjuder de billigaste hörapparatbatterierna sedan 2008.

  Nedan hittar du ett urval av de bästa märkena av hörapparatsbatterier:

  Audilo, Audionova, Rayovac Advanced Extra (tillverkat i USA), Earpower (tillverkat av Zenipower), PowerOne (tillverkat i Tyskland), Duracell Activair (tillverkat i Tyskland), samt PowerOne uppladdningsbara batterier. • Hörapparat

  Upptäck alla våra produkter för underhåll av dina hörapparater.
  Regelbunden rengöring av dina hörhjälpmedel och deras torkning (dehydratisering) hjälper till att förlänga livslängden på dina hörlurar med bygel eller in-ear-hörlurar.
  För rengöring, använd regelbundet rengöringsdukar, sprayborste och brustabletter (för dina pluggar).
  Använd våra brustabletter för att ta bort fukten från dinahörapparater.

 • Hörselkomfort

  Audilo ger äldre eller personer med hörselnedsättning, lösningar för att förbättra eller öka deras hörsel var dag tack vare ett stort utbud av tillbehör.
  Hörselhjälpmedel ger extra hörselkomfort varje dag.De trådlösa hörlurarna Sennheiser, Geemarc, Amplicomms för tv samt följande produkter: förstärkt dörrklocka (+ 95dB) förstärkta vibrerande alarmklockor, vibrerande brandlarm för seniorer och teleslinga för hörselskadade.

 • Erbjudande hörsel

  Varje månad erbjuder vi nya produkter till rabatterade priser för att möta dina prisförväntningar. Tveka inte att besöka denna sida varje månad för att dra nytta av våra toppenerbjudanden.

 • Hörselskadad

  Kategori hörselskadad : Alla tillbehör och verktyg för att underlätta det dagliga livet för personer som lider av nedsatt hörsel.

  Därför hittar du vibrerande klockor och väckarklockor, vibrerande babymonitorer, hörslingor eller klockor och ljusvarningar

Aktiva filter

Hur kan jag förbättra livslängden på mina hörapparatsbatterier ?

Hörapparatsbatteriernas livslängd varierar beroende på förstärkningsnivån som du ställer in på din hörapparat, användningstid och omgivande ljudnivå. Det är alltså inte helt lätt att i förväg uppskatta livslängden på ett visst hörapparatsbatteri. För maximal användningstid, följ dessa enkla råd :

 • Förvara batterierna torrt och i rumstemperatur (ej i kylskåp). Om batterierna förvaras varmt kan det hända att en del av klistret fastnar på batteriet när man drar av klisterlappen för att lufta batteriet. Detta kan då förhindra luften från att cirkulera i batteriet. Om detta skulle uppstå så kan denna del av batteriet rengöras med en mjuk trasa.
 • Låt klisterlappen sitta kvar på batteriet till det är dags att användas. När du tagit bort klisterlappen, vänta sedan i 1 minut innan du sätter i batteriet i hörapparaten.
 • Förvara inte batterierna i direktkontakt med metall (för att undvika kortslutning).
 • Låt batteriluckan vara öppen när hörapparaten inte används.

Genom att följa dessa råd förlänger du hörapparatsbatteriernas livslängd. Om du vill jämföra olika batteriers livslängd, tänk då på att testa dem i miljöer som är sig så lika som möjligt (temperatur och omgivning).

Det finns många olika varumärken av hörapparatsbatterier och varumärket kan också göra skillnad vad gäller livslängd i just din hörapparat.
Varumärket Rayovac som tillverkas i England är bästsäljande i Frankrike. Varumärket Powerone tillverkas i Tyskland och utmärker sig med sin exceptionella livslängd.
Varumärket Earpower tillverkas av Zenipower. Duracell Activair tillverkas även det i Tyskland.
För att göra det lättare att hitta det batteri som passar just dig och din hörapparat bäst så rekommenderar vi våra testpaket (1 karta av varje varumärke).

Bra att veta : Sedan 2015 har batteritillverkarna anpassat sin tillverkning för att uppfylla kravet på 100 % kvicksilverfria batterier i Europa.