Fast telefon varseblivning Magna 4000 (+60 dB)

Previous
Next
987,50 kr
Inkl. moms
Slut i Lager

Gratis leverans av 250 sek av köp

Säker betalning HTTPS, Paypal, Payzen

30 Dagar tilländra din yttrande

Doro Magna 4000 - Fast telefon Extra kraftigt ljud

Magna 4000 - Telefon med extra kraftigt ljud för personer med lindrig eller grav hörselnedsättning. Denna eleganta telefon från Doro har en mycket kraftig volym både för ringsignalen (90 dB) och för luren (60 dB) och är särskilt utvecklad för hörselskadade.

Funktioner :

Doro Magna 4000 har stora knappar som är lätta att använda även för personer med nedsatt syn. Knapparna är lätt upphöjda vilket gör det ännu lättare att slå ett telefonnummer. Bredvid sifferknapparna finns användbara funktioner, till exempel ljudförstärkning som med ett enkelt knapptryck höjer volymen i luren. Det är lika enkelt att välja handsfree så behöver du inte hålla i luren när du talar telefon.
Ljudförstärkningsfunktionen gör det lättare för dig som har nedsatt hörsel att kommunicera via telefon. Du kan höja volymen i luren upp till 60 dB, och ringsignalen kan ställas in på upp till 90 dB.

Adressboken kan innehålla upp till 50 kontakter. 2 snabbval A och B är integrerade i knappsatsen så att dessa favoritnummer kan nås med ett enkelt knapptryck. Du kan också ringa upp senast slagna nummer.
Telefonens display har bakgrundsbelysning och stora siffror som affischerar klockslag, datum, in- eller utgående telefonnummer och batterinivå.
Telefonens basenhet har också 2 ljusindikatorer med starkt vitt ljus som hjälper dig att inte missa något samtal. Den ena signalerar ett starkt ljus vid inkommande samtal och den andra blinkar om det finns missade samtal.

Doro Magna 4000 kan användas tillsammans med hörapparat.

Beskrivning :

  • Volym i telefonluren upp till +60 dB
  • Volym ringsignal upp till 90 dB
  • Hög och kraftig ringsignal, samt blinkande ljussignal
  • Stora knappar
  • Kortnummer
  • Display affischerar namn på inkommande samtal om numret registrerats i telefonboken
  • Kompatibel med hörapparat
  • Kan väggmonteras

Användning :

Magna 4000 är en lättanvänd och lättinstallerad telefon. Koppla bara in telefon till vägguttaget. Sätt i batterier (medföljer ej) som säkerhet i händelse av strömavbrott. Du kan också välja att montera telefonen på väggen. Läs noga bruksanvisningen som följer med produkten eller ladda ner den från vår hemsida.

Vad ingår ?

  • 1 telefon Doro Magna 4000
  • 1 bruksanvisning
Förstärkningsnivå Mycket hög (40dB-60dB)
Volym ljudsignal Mycket stark (>85 dB)
Telefonsvarare Nej
Högtalare Ja
Direktsamtalsknappar Ja
Ljussignal Ja
Kompatibel adsl-box Ja
Duo/Solo Solo
Garanti 24 månader
Kompatibel hörhjälpmedel JA
Kategori : Fast seniortelefon Varumärke : Doro

Documents utiles

Doro Magna 4000 - SE

Användarmanual