Vibrerande klockor och väckarklockor

Upptäck våra förstärkta väckarklockor, med ljus och vibrerande kudde för svårväckta.


Vibrerande klockor tillåter också programmering av upp till 12 larm per dag, perfekt för att komma ihåg medicinering vid fasta tider!
Du hittar ett urval av Amplicomms och Sonic Alert väckarklockor (Geemarc), samt klockorna VibraLite och Serene. 

Aktiva filter

Väckarklocka och klockor för svårväckta och hörselskadade

På Audilo erbjuder vi inte bara hörselskydd och tillbehör till hörapparater. Vi är fast beslutna att hitta produkter som hjälper hörselskadade att göra sitt dagliga liv enklare.  

På den här sidan hittar du väckarklocka, väckarklocka med ljus och andra väckarklockor för att starta dagen på rätt sätt.

Väckarklocka med förstärkning och vibration  

De flesta väckarklockor har varken ljudförstärkning eller vibration. 

Hos Audilo hittar du den perfekta väckarklockan med förstärkning och vibration som uppfyller alla dina behov. 

Vi har ett brett sortiment av väckarklocka som är anpassade för hörselskadade. Vi har också väckarklocka med ljus för att hjälpa personer med hörselnedsättning att komma upp. 

Vad är skillnaden mellan en väckarklocka för svårväckta och en klassisk väckarklocka?

Vi vet hur mycket rädslan för att inte vakna i tid till jobbet eller ett möte kan störa sömnen och därmed ha en stor inverkan på vår mentala och fysiska hälsa. På Audilo har vi åtagit oss att erbjuda dig några väckarklockor för döva och hörselskadade. 

Vi erbjuder tre typer av väckarklockor för döva: 

En väckarklocka för döva eller lätt hörselskadade som har en ljudförstärkning på upp till 90Db.

En väckarklocka med en vibrerande kudde som kan placeras under huvudkudden. Förutom att förstärka ljudet från summern åtföljs larmet av vibrationer. På så sätt utsätts ditt huvud för vibrationer som gör att du vaknar försiktigt, utan att störa din make eller partner.

En väckarklocka med blinkande ljus.

Med dessa väckarklockor kan du använda andra sinnen än hörseln: syn och känsel. Observera att det är möjligt att avaktivera vissa av väckarklockans funktioner tack vare det enkla konfigurationssystemet.

Dessutom finns de väckarklockor vi föreslår i olika format: fasta, för att stå på nattduksbordet, och bärbara för resor, för att tas med överallt.

Är en väckarklocka för döva lämplig för alla?

Självklart! En väckarklocka för döva har bara ytterligare alternativ, men den fungerar på samma sätt som en klassisk väckarklocka. De är mycket enkla att använda och passar perfekt för äldre människor. 

En väckarklocka för döva kan användas av en person som sover tungt och behöver hjälp med att vakna på morgonen.