Vibrerande klockor och väckarklockor

Upptäck våra förstärkta väckarklockor, med ljussignal och vibrerande kudde för att väcka dig.
Vibrerande klockor tillåter också programmering av upp till 12 larm per dag, perfekt för att komma ihåg medicinering vid fasta tider!
Du hittar ett urval av Amplicomms och Sonic Alert väckarklockor (Geemarc), samt klockorna VibraLite och Serene!

Aktiva filter

Väckarklockor och Klockor för Seniorer och Hörselskadade :

Audilo är mer än bara hörselskydd. Vi strävar efter att erbjuda allt inom hörsel och vi vill uppfylla våra kunders förväntningar. Vi är ständigt på jakt efter nya produkter som förenklar våra kunders vardag.

Här presenterar vi en rad produkter som kan göra din vardag enklare och tryggare, från och med att du vaknar på morgonen!

Vibrerande väckarklockor med förstärkt ljud ?

De flesta väckarklockor är gjorda för dem som hör minsta ljud, men letar man ordentligt på marknaden så går det att hitta små tekniska underverk som larmar genom att vibrera och vars ringsingal är tillräckligt hög för att också den med nedsatt hörsel ska känna sig trygg med att vakna i tid.

Det är just vad vi gjort och vi är stolta över att kunna erbjuda marknadens bästa vibrerande väckarklockor med förstärkt ljud.

Vad skiljer dem från vanliga väckarklockor ?

De flesta av våra väckarklockor för seniorer och hörselskadade består av två delar.
Själva väckarklockan förstås, men också en vibrationskudde som placeras under kudden.
Förutom den förstärkta alarmsignalen så väcks du av vibrationerna under kudden.
Vissa av våra väckarklockor har också en blixtrande ljussignal.
Du väcks alltså av att flera av dina sinnen (syn, känsel och hörsel) stimuleras.
Det går förstås bra att stänga av de funktioner du känner att du inte behöver. Inställningarna är mycket enkla att göra.

Väckarklockans skärm är tillräckligt stor för att man lätt ska kunna läsa av vad klockan är, även om den inte står alldeles nära sängkanten.

Vi erbjuder väckarklockor för hemmet såväl som för resan.

Och klockor ?

I vårt sortiment hittar du klockor från Vibralite.

Den som lider av nedsatt hörsel hör inte alltid klockans alarm. Klocktillverkarna erbjuder nu en lösning på detta problem: klockan vibrerar när den larmar.
Hör du inte ljudet så kan du i alla fall vara säker på att känna vibrationerna.

Larmet är lätt att ställa in. Audilo erbjuder klockor som är utvecklade särskilt för seniorer och hörselskadade. Användarvänligheten står i fokus.
Våra vibrerande klockor med förstärkt ljud för seniorer finns i flera färger och har olika funktioner beroende på modell.