Hörselkåpor 3M Peltor WS Alert XP

6 162,50 kr
Inkl. moms
I lager

Gratis leverans av 250 sek av köp

Säker betalning HTTPS, Paypal, Payzen

30 Dagar tilländra din yttrande

Hörselkåpor Peltor WS Alert XP 29 decibel

De perfekta kåporna för proffsen, som skyddar hörseln, gör det lätt att kommunicera och inte avskärmar dig från omgivningen.

Modellen ingår i serien Peltor från 3M. Denna modell är varumärkets mest kompletta hörselkåpor.
De har en mängd praktiska funktioner, inte minst Bluetooth som gör att du kan koppla upp telefonen mot kåporna.
Modellen är utformad för proffs: byggplatser, fabriker och motorvägsarbetare.

Funktioner Peltor WS Alert XP :

Hörselskydd :

Självklart skyddar modellen effektivt mot skadligt buller, upp till 29 decibel. Kåporna är behagliga att bära, även många timmar i sträck, tack vare de mjuka dämpningskuddarna. I avstängd läge ger kåporna passiv dämpning som motsvarar högkvalitativa kåpors hörselskyddsnivå.

Integrerad mikrofon :

Modellen har två mikrofoner på kåpornas framsida, som tar in omgivande ljud. Ljudet som återges tas in från 360°, så att du hör lika bra vad som händer bakom dig Hörselskyddet förblir aktivt även när mikrofonerna är i aktivt läge. I händelse av skadliga ljud så stängs mikrofonerna automatiskt av och förblir avstängda så länge bullret kvarstår. Ljudåtergivningen är av HD-kvalitet. Mikrofonvolymen kan anpassas med hjälp av reglagen som sitter till höger på kåporna. Du kan alltså förstärka, dämpa eller stänga av återgivningen av omgivande ljud.

Bluetooth :

Med Bluetooth-funktionen, som sitter på kåpornas baksida till vänster, kan du ansluta din smartphone. Du kan ta emot inkommande samtal utan att ta fram din telefon. Inkommande samtal indikeras direkt i kåporna. Samtalsvolymen regleras med kåpornas volymreglage.
För att kunna ansluta telefonen till kåporna via bluetooth så måste enheterna först paras ihop. I avstängt läge, tryck och håll in bluetooth-knappen på kåpornas baksida och vänta tills de hittar den andra enheten. Försäkra dig om att bluetooth är aktiverad på din telefon.

Den tredje mikrofonen (avtagbar) :

Denna mikrofon används endast vid telefonsamtal och är alltså avtagbar. För att mikrofonen ska aktiveras måste den placeras tillräckligt nära munnen. Mikrofonen har ett volymreglage. Om du inte har användning för denna funktion kan du lätt ta av denna mikrofon.

Radio :

Modellen är utrustad med en antenn FM-radio som sitter bak till höger. Förstärkning av omgivande ljud och radio kan vara aktiverade samtidigt och volymen kan regleras separat.
På kåpornas högra sida sitter en menyknapp, M, som tar dig till huvudmenyn. Genom att trycka på M-knappen flera gånger så läses menyvalen upp (söka radiostation, registrera radiostation, 4 kanaler). Sökandet av radiostationer förenklas av kåpornas volymreglage (+ och -). Tack vare antennen är ljudkvaliteten mycket god (inget knaster).

Ett uttag 3,5 mm och ett uttag för batteriladdning :

Teleplugguttaget sitter på höger sida och gör att du kan ansluta andra enheter (MP3, CD-spelare, smartphone...). På vänster sida finns ett uttag för laddning av batterierna (laddningsbara batterier) utan att ta ur dem.

Kåpskalen :

Kåpskalen är avtagbara och gör det enkelt att sätta i batterierna.
Även tätningsringarna och dämpskummet är avtagbara. De kan tappa i prestanda över tid och kan lätt bytas ut. Särskilda hygiensatser finns att köpa som tillbehör (bör bytas ut minst en gång per år).

Meny inställningar :

Denna modell har en meny för inställningar. Det går till exempel att reglera bas och equalizer med mera. Grundinställningarna passar de flesta, men för den som är kräsen går det att finkalibrera ljudet.

Beskrivning :

 • Hörselskydd (27 decibel)
 • Förstärkning av omgivande ljud
 • Integrerad Bluetooth
 • FM-radio
 • Telefonuttag
 • Jackuttag
 • Mikrofon

Användning :

Som nämnts ovan är dessa kåpor skapade för att möta proffsens krav på skydd och komfort. Modellen är utformad för dig som på jobbet utsätts för höga bullernivåer (byggarbetsplatser, vägarbeten...). Med dessa bekväma och tekniskt avancerade kåpor kan du göra ditt jobb samtidigt som du effektivt skyddar din hörsel.

Vad ingår ?

 • Ett par hörselkåpor Peltor WS Alert XP
 • En kabel
 • 1 bruksanvisning
 • 2 alkaliska batterier

ref: MRX21AWS5 ALERT XP WS5

Förstärkningsnivå Hög (35-40 dB)
Dämpning Hög (25-30 dB)
Typ Vuxen
Kategori Hörselskydd
Typ av hörlur Tillgångar
Användning Arbete
Garanti Garanterad överenstämmelse
Kategori : Hörselkåpor Varumärke : Peltor

QuestionsBli den första som ställer en fråga om denna produkt!


Question about the product

* Required fields
(read)

Du kanske också gillar...