Filtrera på

Varumärke

Varumärke

Volym ljudsignal

Volym ljudsignal

Förstärkningsnivå

Förstärkningsnivå

Tillgänglighet

Tillgänglighet

Färg

Färg

Nödsamtal

Nödsamtal

Kompatibel hörhjälpmedel

Kompatibel hörhjälpmedel

Antal handenheter

Antal handenheter

Telefonsvarare

Telefonsvarare

Fast seniortelefon

Hitta det största urvalet av fasta telefoner för seniorer. 

Se vårt urval av fasta telefoner som är lämpliga för personer med nedsatt hörsel.

Vi har ett komplett sortiment av förstärkta trådbundna eller trådlösa telefoner för hemmet eller kontoret, med eller utan stora knappar och förstärkning upp till +60dB.

Audilo är den officiella distributören av Doro, Geemarc, Amplicomms, Phonicear, Beafon telefoner.

Underkategorier

 • Trådbunden Seniortelefon

  De förstärkta telefonerna som Audilo erbjuder är telefoner som kan passa för alla typer av hörselskadade.

  Vårt breda sortiment hittar du telefoner med specifika funktioner som: SOS-knapp, vibrerande armband, förstärkare av ringsignaler och samtal.
  Vi erbjuder telefoner som är mycket enkla att använda och att konfigurera.

  De flesta av våra fasta telefoner har: Ljudförstärkning, minnesknappar, stora knappar, telefonsvarare, box/ADSL-kompatibel, 2 års garanti.

 • Trådlösa telefoner senior

  Upptäck de bästa förstärkta trådlösa telefonerna för seniorer och hörselskadade.

  Dessa förstärkta trådlösa telefoner finns med olika nivåer av ljudförstärkning, med eller utan telefonsvarare. Telefonerna har stora tangenter och vissa har fototangenter (photophone).
  De största varumärkena på telefoner finns här: Geemarc, Amplicomms, Doro. Behöver du hjälp med att välja din förstärkta trådlösa telefon?
  Du kan ta hjälp av köpguiden eller av en försäljare.

Aktiva filter

Här på Audilo ES har vi den perfekta fasta telefonen för ditt hem, oavsett om det är en trådlös fast telefon eller en stationär (trådbunden) telefon. Vi har olika alternativ: duos för hemmet eller kontoret, färgade, med stora tangenter och skärmar, och alltid till bästa pris. 

Under ett par decennier har vi sett mobiltelefoner bli den nya normen. Men sanningen är att trådlösa telefoner och stationära telefoner är oumbärliga för ett hushåll, särskilt för människor som tillbringar mer tid hemma, som till exempel äldre. 

Varför ha en fast telefon? 

Livslängden för en trådlös telefon är längre än för en smartphone, räknat i antal år som den används.  När det gäller tillgänglighet är fasta telefoner inte beroende av täckning, det finns alltid en linje att ringa till. 

Till detta kommer det faktum att fasta telefoner är billigare än andra. Samtal mellan fasta telefoner, internationella samtal eller långdistanssamtal är billigare än samtal med mobiler eller smartphones.  

I slutändan är det billigare och mer kostnadseffektivt att köpa och underhålla en fast telefon.

Sladdlösa eller stationära fasta telefoner? 

Sladdlösa fasta telefoner 

Den trådlösa fasta telefonen har den stora fördelen att du kan röra dig som om du talade i en mobiltelefon. Många trådlösa telefoner har dessutom mobiltelefonliknande funktioner som t.ex. nummerpresentation. 

Det finns tre typer av teknik för fasta trådlösa telefoner: 2,4 GHz, 5,8 GHz och DECT 6.0. DECT 6.0-terminaler ger hög ljudkvalitet och störningsfrihet med mycket effektiv hantering av strömförbrukningen. 

Fasta bordstelefoner 

Fasta telefoner med sladd ger en stabilare och tydligare anslutning än sladdlösa telefoner för att ringa samtal. Våra fasta telefoner har en modern design som passar bra i ditt hem. 

Fasta telefoner för äldre

För vissa människor, särskilt äldre, kan det vara mycket svårt att använda smartphones fysiskt eller förståelsemässigt. Andra vill helt enkelt inte köpa en smartphone. 

Alla som har en äldre person i sin närhet vet hur det känns att vara orolig för den äldre. Vi försöker alltid hitta ett sätt att hålla kontakten med dem. 

Det är därför varumärken som Swissvoice, Geemarc, Maxcom, Amplicomms erbjuder ett brett utbud av fasta telefoner för seniorer. Det här är mycket intuitiva telefonmodeller som skapats speciellt för seniorer. De har stora knappar och displayer, lättkonfigurerade automatiska uppringningssystem. De har också möjlighet att använda en högtalare eller inkludera ett nödsamtal.