TV-hörlurar

Här hittar du det största urvalet av förstärkta TV-headset.

Vare sig det gäller äldre, hörselskadade eller personer med hörapparat eller cochlear-implantat.
De största varumärkena finns på Audilo : Sennheiser (Tyskland), Amplicomms (Tyskland), Geemarc (Frankrike), TV EARS (USA).
Det finns flera typer av TV-headset : HIFI-TV-headset, FM-TV-headset och infraröda TV-headset.

Underkategorier

 • Trådlösa TV-hörlurar

  Välj mellan olika typer av teknik för TV-headset :

  • TV-headsets med infraröd-teknik, denna typ av överföring har utmärkt ljudkvalitet med en räckvidd på cirka tio meter. Ljudet överförs när hörlurarna du har är vända mot basen. Ljudet stängs av tillfälligt om du lämnar rummet, vänder ryggen mot sändaren eller om någon passerar mellan dig och sändaren. Mottagningen kommer att vara perfekt bara om du är på samma nivå som basen som fungerar som en sändare (om du till exempel tittar på TV medan du ligger ner kan du märka en minskning av ljudkvaliteten). till exempel infraröda hörlurar:Geemarc 7150, Geemarc 7100
  • TV-hörlurar av FM-typ: FM-hörlurar har ett kraftfullt ljudöverföringsläge i den meningen att de erbjuder det bästa utbudet (upp till 100 meter utomhus) och som låter ljud passera genom väggarna. Du kan därmed lyssna på TV medan du gör flera uppgifter i huset (du behöver inte stanna framför tv:n). TV-headset ”FM” är därför idealiska för att lyssna på TV, men också för att lyssna på musik och samtidigt behålla sin autonomi. exempel på FM-headset:CL7310,
  • TV-headset typ HIFI : HIFI erbjuder en slags hybridteknologi (mellanting infraröd och FM). Denna typ av headset erbjuder en räckvidd på cirka trettio meter, men med ett ljud som passerar genom väggarna. Dessa hörlurar erbjuder utmärkt ljudkvalitet och är inte känsliga för radiostörningar (inget brus från mobiltelefoner osv.). exempel på Hifi-hörlurar:Geemarc CL7350, Sennheiser RS5000,
  • Bluetooth-hörlurarMed Bluetooth kan du ansluta headsetet till andra Bluetooth-enheter så det kan vara användbart i många situationer.

  Enkelt trådlöst TV-headset med justeringar (volym, ton, balans) som gör att äldre och hörselskadade hör bättre TV. enkel installation på 5 minuter med en lång lyssningsautonomi.

 • Erbjudande TV-hörlurar

  Vårt månatliga urval av rabatterade produkter, här hittar du alla bra erbjudanden för att köpa dig kvalitetsutrustning till bästa pris.

  Våra tv-headset är lämpliga för hörselskadade (T-läge, mikrofon och ljudförstärkning). Det finns många funktioner och även den senaste tekniken. Bluetooth-enhet och förbättrad förståelse och reducerat omgivningsbuller. Våra hörlurar är av hög kvalitet med stora märken som Sennheiser och benlednings-headset, en fantastisk nyhet. Allt detta ibland till rabatterat pris!

 • Hörlurar

  På Audilo.com hittar du ett brett urval av hörlurar av alla slag: bärbara hörlurar för MP3- eller iPod-spelare, Sennheiser HIFI-headset för avancerad musiklyssning men också in-ear-hörlurar, mindre dyra!
  Du hittar också elektroniska headset, så kallade ”headset med bullerreducering" (även kallade dämpande headset).
  De största märkena finns representerade: Sennheiser (Tyskland), Tinteo (Frankrike)

 • Tillbehör TV-hörlurar

  Hitta användbara tillbehör för TV-headset (anslutningskablar, extra hörlurar, laddningsbara batterier och allt du behöver för att ansluta din TV)

 • Sennheiser TV-hörlurar

  Upptäck urvalet av hörlurar för att lyssna på tv från märket Sennheiser.
  Audilo är en officiell återförsäljare av varumärket Sennheiser för TV-headset och audiologi.
  Våra TV-headset är trådlösa och har 2 års garanti.

 • Förstärkta TV-hörlurar

  Billiga TV-hörlurar, upptäck våra rabatterade priser på förstärkta trådlösa TV-hörlurar som gör att du kan titta på TV utan att störa dina grannar.

 • TV-högtalare

Aktiva filter

Trådlösa TV-hörlurar för att lyssna bekvämt på hög volym

Varför använda TV-hörlurar ?

Med TV-hörlurar med förstärkt ljud kan du höja volymen direkt i lurarna, utan att höja volymen för de andra i rummet. Trådlöst förstås!

TV-hörlurar består av en sändare (basenhet) som kopplas till ljudkällan (TV, radio, Mp3-spelare etc) och trådlösa hörlurar. Reglage för volym, ton och balans finns direkt på hörlurarna, så att man slipper resa sig ur soffan när man vill ändra en inställning.

Flera olika teknologier finns att välja på när det gäller TV-hörlurar för hörselskadade : infraröd signal (lägst pris) som går rakt in i lurarna, men som kräver att man befinner sig i samma rum som TV:n och mittemot basenheten, Hi-Fi med hög radiofrekvens och en räckvidd på 15-40 meter som klarar väggar och slutligen FM-signal, rekommenderad av Sennheiser med en maximal räckvidd på 100 meter som klarar väggar.

TV-hörlurar med förstärkt ljud för seniorer går på batterier med lång användningstid och som laddas snabbt.
Det räcker alltså att skaffa nya batterier när de gamla inte längre går att ladda, utan att behöva byta ut själva hörlurarna.

Hörlurarna ansluts till TV-apparaten via SCART-uttag, teleplugg 3,5 eller RCA (röd och vit). Vissa hörlurar erbjuder optisk anslutning.

Olika typer av TV-hörlurar :

Det finns olika former av hörlurar för TV-tittande. Väljer du en stetoskopmodell så har du små hörlurar direkt i öronen. Lurarnas tyngd vilar då inte helt på öronen, vilket kan upplevas som obehagligt av vissa användare.

Det finns TV-hörlurar som stödjer teleslinga i T-läge.
Med denna typ av modell , som placeras runt halsen, så går TV-ljudet direkt in i din hörapparat. Öronen förblir alltså helt fria.

De klassiska TV-hörlurarna i form av kåpor placeras direkt på öronen. Med denna modell är det alltså huvudet som bär upp lurarnas tyngd.
Denna modell har mycket låg vikt vilket minskar risken för obehag hos användaren.
Det är marknadens mest sålda modell. Alla hörlurar som nämns ovan har utvecklats med syftet att ge användaren maximal komfort.

För oss står kvaliteten i centrum och vi är ständigt på jakt efter de bästa varumärkena.
Hos Audilo hittar du alltså TV-hörlurar från innovativa och högkvalitativa varumärken som Sennheiser, GeeMarc och Amplicomms.